Contact opnemen

Contourverbetering

Ga cellulite, vetrolletjes en verslapte huid te lijf met onze speciale shapebehandeling

Alle mensen krijgen er vroeg of laat mee te maken: een slappere huid, rimpels en vetrolletjes. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Onze speciaal voor deze problemen ontwikkelde Shape-kuur vermindert plaatselijke vetophopingen en slappe huid. Met de speciale behandelkoppen kan Shape een facelift, figuurcorrectie en contourverbetering bewerkstelligen.

Weten welke behandeling bij u past?

Of heeft u al een behandeling in gedachten?

Bel dan nu voor een afspraak en advies!

Al onze behandelingen voor het lichaam.

Tatoeage verwijderen

Massages

Contourverbetering

Afslanken

Shape: Dé oplossing van uw huidspecialist tegen cellulite, vetrolletjes en striae

Putjes in billen en bovenbenen, een verslapte huid: het is een nachtmerrie voor elke vrouw. Dat heeft niets met uw gewicht of BMI te maken. Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, in de volksmond ook wel cellulitis genoemd. Hoort u ook bij die 80%? Heeft u ook, zonder succes, geprobeerd om van die putjes op de typische probleemzones als bovenbenen, dijen en billen af te komen? Dan is de Shape-kuur wat voor u. Met deze nieuwe methode wordt vet verbrand, de huid gelift en strakker gemaakt en cellulite zichtbaar verminderd.

Shape is niet alleen de oplossing voor cellulite, maar ook voor vetrolletjes, striae en verslapte huid in het gelaat, decolleté, de hals en bovenarmen. Met Shape kunnen wij ook zorgen voor een strakkere kaaklijn of wallen rondom de ogen verminderen.

De behandeling zorgt voor een verstevigde huid, herstelt gezichtscontouren en verbetert de kwaliteit van het collageen, zodat de huid elastisch en soepel blijft.

Wat is shape?

Endermologie van LPG Systems, VelaSmooth en VelaShape van Elos, Aluma van Lumenis en UltraShape zijn bekende technieken om cellulite te verminderen en uw contouren te verbeteren. Met onze Shape-kuur combineren we deze technieken voor een krachtigere en effectievere behandeling, die minder vaak hoeft plaats te vinden dan andere methodes.

Shape is het veilige alternatief voor liposuctie. Het combineert radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanische massages.

Door al deze energieën te combineren kan warmte de huid op een diepte van 15 millimeter binnenkomen.

Het infrarode licht dat tijdens de Shape-behandeling wordt gebruikt, zorgt ervoor dat het volume van de vetcel afneemt en pakt de (interne) structuur van deze cellen aan. De radiofrequentie zorgt voor een milde contractie en de vacuümmassage lost verklevingen in het bindweefsel op, terwijl de rollers de bloedcirculatie en de lymfedrainage stimuleren.

Hoe verloopt een behandeling?

De behandeling wordt op de blote huid uitgevoerd op uw specifieke probleemzone en is volledig pijnloos. Direct nadat de behandelkop de eerste banen heeft gemaakt, zal de huid lichtrood kleuren. Hierbij verspreidt een prettige warmte zich van binnenuit.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen genoeg. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 à 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.

In sommige gevallen is het aan te bevelen de behandeling te combineren met bijvoorbeeld mesotherapie, microneedling of een specifiek voedingsprogramma. Tijdens de intake adviseren wij u hierover.

De resultaten

  • afgenomen omvang
  • gladder en elastischer weefsel
  • de huid gelift en verstevigd
  • strakkere contouren
  • minder cellulite

Van die putjes in uw billen, bovenbenen en dijen af? Een strakker lijf?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Al onze behandelingen voor het gelaat

Bekijk hier onze behandelingen.

Anti-Aging

Beautybehandelingen

Behandelingen voor huidproblemen

Wimpers en wenkbrauwen

Al onze behandelingen voor de handen en de voeten.

Zelfverzekerd met mooie handen en voeten.

Gelnagels

Kalknagels / schimmelnagels

Manicures

Pedicures

Al onze behandelingen voor het haar

Huid & Laserkliniek Apeldoorn heeft voor meerdere situaties een oplossing. Kijk snel verder op onze website.

Haar verwijderen

Haargroei

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.