Contact opnemen

Haar verwijderen

Inleiding op deze categorie.

Wij kunnen haar verwijderen op de volgende manieren:

  • elektrisch epileren
  • laseren
  • harsen

Permanente ontharing door de huidspecialist van Huid & Laserkliniek Apeldoorn

Nooit meer scheren, harsen of epileren. Nooit meer controleren of de haartjes nog weg zijn voor u naar buiten gaat. Geen ontstekingen meer door ingegroeide haren. Geen pijnlijke scheer-, hars- en epileerbeurten meer.

Weten welke behandeling bij u past?

Of heeft u al een behandeling in gedachten?

Bel dan nu voor een afspraak en advies!

Al onze behandelingen voor het haar

Haar verwijderen

Haargroei

Definitieve ontharing met onze huidtherapie in Apeldoorn

Met de voortschrijdende wetenschap zijn er meer en meer mogelijkheden gekomen om voorgoed van ongewenste beharing af te komen. Zo zijn er laser- en IPL-behandelingen voor donker haar en is er elektrisch epileren voor blond en grijs haar. Helaas zijn de reguliere lasermethoden niet altijd even effectief.

Wij bieden de nieuwste, effectiefste behandeling: definitieve ontharing met de ELOS-diodelaser: een lasersysteem en elektrische epilatie ineen.

Ervaar de kracht van het Elos-systeem en de Apilus

Welke behandeling?

Voorafgaand aan de permanente ontharingsbehandeling is er eerst altijd een uitgebreid, gratis consult waarbij enkele proefflitsen worden gemaakt. Zo ziet u of de behandeling voor u geschikt is. Na afloop van het gesprek weet u precies wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn.

Welke behandeling voor u geschikt is, hangt af van de kleur van de te verwijderen haartjes. Dikke of donkere haren kunnen het best verwijderd worden met de ELOS-diodelaser. Blonde, grijze of dunne haren behandelen we door elektrische epilatie met de Apilus Sr.

Hoe werkt het?

Haren groeien in fasen. De warmte van het licht en de elektriciteit vernietigen de haarzakjes van de haren die in de actieve groeifase zitten. Om ook de haartjes aan te pakken die op dat moment niet actief zijn, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

De behandeling

Tijdens de behandeling werken we met speciaal licht. We brengen een dunne laag gel op uw huid aan. Daarna geven we een aantal lichtflitsen. Het pigment van elke haar absorbeert de warmte van het licht en geleidt dit naar het haarzakje. Hierdoor worden de haarzakjes blijvend vernietigd.

U voelt wat warmte, maar door het ingebouwde koelingssysteem is dit goed te verdragen. Zowel de behandeling met de ELOS-diodelaser als de elektrische epilatie met de Apilus Sr. is vrijwel pijnloos.

Na de behandeling kan uw huid ietwat rood zijn, maar dit trekt snel weg. Na afloop dient u de behandelde huid goed te beschermen tegen uv-licht, zoals zonlicht. In de drie weken na de behandelingen vallen de behandelde haren uit en kunt u het effect van de behandeling beoordelen.

Het resultaat van de definitieve ontharingsbehandeling

In verhouding met andere laser- of IPL apparaten zijn er met de ELOS-diodelaser maar 5 tot 7 behandelingen nodig. Hierna bent u voorgoed van uw ongewenste haargroei af.

Omdat er altijd medische oorzaken kunnen zijn waardoor het resultaat tegenvalt, is het slagingspercentage van de behandeling 85%. Als dit het geval is, kunnen wij samen met u kijken naar een oplossing om toch een optimaal resultaat te behalen.

In de loop van uw leven ontstaan er soms nieuwe haren omdat (tijdens de behandeling) nog slapende haarzakjes opeens actief worden. Bijvoorbeeld tijdens de menopauze of door bepaalde medicatie. Indien nodig adviseren wij enkele jaarlijkse onderhoudsbehandelingen.

Zelf zien hoe onze permanente ontharingsbehandeling verloopt?

Toch liever uw wenkbrauwen laten epileren?

Naast de permanente ontharingsbehandelingen kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de traditionele manieren van ontharen. Denk hierbij aan het epileren, harsen, waxen en suikerontharen van bijvoorbeeld uw benen, oksels, bovenlip, wenkbrauwen en bikinilijn.

Hirisutisme

Iedereen heeft wel haren op plaatsen waar men ze liever niet heeft. Soms is er echter iets anders aan de hand. Bij abnormale overbeharing spreken we van hirsutisme. Dit is een vorm van beharing, waarbij de haargroei volgens een mannelijk beharingspatroon is toegenomen. Mocht dit bij u het geval zijn dan verwijzen wij u, indien nodig, door naar een dermatoloog.

Gratis en vrijblijvend consult met proefflitsen

Voorgoed van die ontsierende haargroei af? Maak nu een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult, waarbij enkele proefflitsen worden gemaakt. Zo weet u zeker wat de beste behandeling is voor uw haartype.

Neem contact op en maak een afspraak

Al onze behandelingen voor het gelaat

Bekijk hier onze behandelingen.

Anti-Aging

Beautybehandelingen

Behandelingen voor huidproblemen

Wimpers en wenkbrauwen

Al onze behandelingen voor het lichaam

Bekijk hier onze behandelingen.

Tatoeage verwijderen

Massages

Contourverbetering

Afslanken

Al onze behandelingen voor de handen en de voeten.

Zelfverzekerd met mooie handen en voeten.

Gelnagels

Kalknagels / schimmelnagels

Manicures

Pedicures

Copyright 2024 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations

Voordelig website laten maken? Ga naar Zeg maar Alex.